FG-Expo 2024 – Στοχευμένη και αναπτυσσόμενη

Η Forward Green τον Μάρτιο του 2024 διπλασίασε τα μεγέθη της σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, προσελκύοντας ηγετικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και την ευρύτερη Νοτιοανατολική Ευρώπη.

Στην Έκθεση συμμετείχαν εταιρείες που παρουσίασαν καινοτομίες σε τομείς όπως η Κυκλική Οικονομία, η Διαχείριση Απορριμμάτων, η Εξοικονόμηση Ενέργειας, οι Έξυπνες Διαχειριστικές Εφαρμογές, η Ανακύκλωση και η Επαναχρησιμοποίηση Πρώτων Υλών, ενώ πλήθος  εμπορικών επισκεπτών την επισκέφτηκε από τις  χώρες Βουλγαρία, Βόρεια Μακεδονία, Αλβανία, Σερβία, Ρουμανία και Τουρκία.

Φιλοξένησε πάνω από 70 άμεσους και έμμεσους εκθέτες από 10 χώρες, αναδεικνύοντας τον διεθνή της χαρακτήρα.

0

Αμεσους και Έμμεσους εκθέτες

0

Χώρες

0 +

B2B
συναντήσεις

0

Μεμονωμένες Εκδηλώσεις

0

Ομιλητές

Διεθνής Δικτύωση και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες

Η ΔΕΘ-HELEXPO σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΕΒ) υλοποίησε το πρόγραμμα CIRCULAR-RENEWABLEB2B@FGEXPO RESTECH, το οποίο έφερε περί τις 50 επιχειρήσεις από 18 χώρες, πραγματοποιώντας περισσότερες από 200 Β2Β συναντήσεις. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες υπήρχαν εκπρόσωποι από χώρες όπως η Ελλάδα, η Αυστρία, η Ρουμανία, το Ηνωμένο Βασίλειο, η Τουρκία, η Ουκρανία, η Σερβία, η Βουλγαρία, το Μαυροβούνιο, η Κύπρος, το Κόσσοβο, η Ιταλία, η Τυνησία, η Βόρεια Μακεδονία, η Ισπανία, η Ολλανδία, η Πολωνία και η Βοσνία-Ερζεγοβίνη.

Παράλληλες Εκδηλώσεις και Φόρουμ

Μια πλούσια σειρά παράλληλων εκδηλώσεων πλαισίωσε την έκθεση, με αποκορύφωμα το Διεθνές Forum για την κυκλική Οικονομία, το οποίο που περιλάμβανε 7 θεματικές ενότητες και 20 ομιλητές.

Η ΔΕΘ-HELEXPO με στόχο να διευρύνει το διάλογο γύρω από κρίσιμα θέματα που αφορούν στην ενέργεια, τις ανανεώσιμες πηγές και την κυκλική οικονομία, οργάνωσε με ιδιαίτερη επιτυχία συνεδριακές εκδηλώσεις με την ονομασία «HELEXPO DIALOGUES» σε συνεργασία με τη Ρυθμιστική Αρχή Αποβλήτων, Ενέργειας και Υδάτων, την Energypress και το Ελληνο-Γερμανικό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο.

Επιπλέον, πραγματοποιήθηκαν 39 μεμονωμένες εκδηλώσεις στους χώρους παρουσιάσεων (Open Stage) με τη συμμετοχή 110 ομιλητών από διάφορους τομείς.

Συνολικά, πάνω από 2.350 άτομα παρακολούθησαν τις παράλληλες εκδηλώσεις της Forward Green και της Renewable EnergyTech.

Photo Gallery 2024

favicon-Forward Green Expo

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Θέλετε να γίνετε εκθέτης;

Ελάτε να συζητήσουμε μαζί την παρουσία σας στην

Forward Green Expo!